Fietskaarten en Fietsrouteboekjes

Amsterdam op de fiets

voorkant_fka10copie.jpg
De Fietskaart van Amsterdam(10e editie, maart 2019) is een door de Fietsersbond samengestelde en bij Buijten en Schipperheijn/Citoplan uitgegeven stadsplattegrond. Behalve alle fietspaden, wegen, openbaar vervoersverbindingen, straatnamen en andere voorzieningen, kun je er ook alle belangrijke fietsroutes en fietsvoorzieningen op vinden. De groene fietsroutes zijn degene die voor fietsers het best begaanbaar zijn.
Meer info

METROPOOLREGIO AMSTERDAM OP DE FIETS

metropoolregio-amsterdam-omslag.jpgDe kaart beslaat in de handige schaal 1:50.000, Metropoolregio Amsterdam en omgeving en toont snelle, veilige en comfortabele fietsverbindingen voor dagelijks gebruik en recreatieve tochten. Uitgegeven in 2018
Meer info

 

AMSTERDAM WERELDSTAD OP DE FIETS

adamwereldstadvoorzijdeweb.jpgIn de serie … op de Fiets is eind september 2010 een nieuw fietsrouteboekje verschenen. De fietsroute voert langs de hoogtepunten van de vele culturen in Amsterdam
Meer info

 

Op de fiets door Westelijk Amsterdam

tuinstad-front.jpgIn de serie kaarten … op de Fiets is in 2009 routeboekje met een speciale kaart van de stadsdelen Geuzenveld, Slotervaart en Osdorp verschenen.
Meer info

Schatten van Zuidoost

schattenzo-front.jpgIn de serie kaarten … op de Fiets is in 2008 een fietsrouteboekje met speciale kaart van stadsdeel Zuidoost (De Bijlmer) verschenen.
Meer info

uitsnede uit Fietskaart Amsterdam

uitsnede uit Stadsregio Amsterdam op de Fiets(oud)